Detta händer i svärdet 6 bostadsrättförening.

 
 

Therese har blivit vräkt. Det hela började med att Ternström som bor ovanför Therese på 3 tr, hittade på en historia till styrelsen och grannar, att Therese skriker på nätterna. Det är ingen granne som har pratat eller påpekat till assistenterna eller Therese mamma att de blivit störda, vilket man i första hand bör göra, prata med Therese familj innan någon klagar till styrelsen. Ternström på 3 tr påpekade innan hon klagade på Therese, att hennes son hoppade på golvet hon pratade om att hon kanske måste ljudisolera sin lägenhet på grund av sonens hoppande på golvet. Påhoppen på Therese började 2012. Trotts att Ternstöms son hoppar och dunsar, har vi inte klagat trots att Therese vaknade av hoppandet sent in på nätterna som till kl 00 och mycket tidigt på morgonen, det kommer även ljud som att de flyttar möbler. Det skulle inte vara ett sådant problem som inte går att lösa, jag skulle aldrig vilja att någon blir vräkt från sin bostad. Ternstöm skyller på oss för de ljud hon och hennes familj åstadkommer, vem ska Ternstöm skylla på nu, när min dotter Therese är vräkt.

Nu har även Larsson i styrelsen klagat trots att han bor på våningen ovanför, på andra sidan huset, långt ifrån Therese rum som är ljudisolerad för 180000kr.Inget stämmer, Therese har kamera som har ljud, bild, tid och datum som kan bevisa att Therese är tyst.  Även grannen under Therese, Arvid Åsbrink har klagat trots att han har musik på till 5.00 på morgonen. Nu kommer det ny hyresgäst som flyttar in i Therese gamla lägenhet, så föreningen får inga miljoner, lägenheten blir inte såld. Therese ska nu flytta för att de har varit så fruktansvärt sedan 2012, jag och assistenter som är med Therese trodde när allt började 2012 att de inte var så mycket att bry sig om, men klagomålen och förtalen, blev för mycket för alla och de bidrog till att assistenter inte ville vara kvar med Therese. Assistenterna är rädda för Ternström som hittar på allt möjligt. Förtalen gör att alla som är med Therese tycker det är obehagligt och många orkade inte vara kvar i en bostadsrättförening som av ekonomisk vinning hittar på saker om assistenter som försöker göra bra för Therese.  Vi ska göra en anmälan på Ternström och föreningen som hittat på allt för att få lägenheten såld. Svärdet 6 förlorade sin kamp, och Therese vann med att få en ny och fin lägenhet. Hon kom inte på gatan, hon hade vunnit i hyresnämnden efter som hon hade bevis och en advokat. Hon valde att flytta från sådana grannar och svärdet 6, och trots deras häxjakt och förtal kunde Therese få ett nytt Hyreskontrakt.


Vi vet att de tillsammans med Ferla och Särnmark, två assistenten företag försökt hitta på saker om Mamma Elsy som hon nu har lyckas motbevisa med hjälp av Thereses advokat. Hon har ett nytt Assistentföretag som tycker att det fungerar bra.


Assistenterna är positiva nu när Therese ska flytta.  Bostadsföreningen kalla Therese bostad för arbetsplats när Therese bor ensam i sin lägenhet???? Det är inte mer folk hos Therese än hos andra familjer. Är grannarna nöjda när Therese kastas ut?  Det är en granne i huset som jobbar med handikappad och har frågat om det fanns jobb hos Therese på natten, även den grannen bryr sig inte om att Therese har blivit vräkt. Vi bifoga en lista på grannar som inte blir störda av Therese ändå blir hon vräkt.


Innan ombildingen till bostadsrätt var de ingen som klagade på henne det är så uppenbart att dessa trakasserier, förtal är av ekonomisk vinning och inte för att någon blir störd. Två killar som bodde i huset tidigare sa att de var glada att ha Therese som granne trotts att de var bostadsrätt.


Ternström berättade för en tidigare granne, Hagelin att Therese skrek så mycket att hon ringde på dörren, men ingen öppnade. Hon spred rykten om att hon trodde att någon assistent skadade Therese, om hon hade trott att Therese blev skadad borde hon ringt 112. Det är alltid vaken personal hos Therese på natten, så detta måste varit ren lögn och förtal. Hon borde vara hemma och ta emot sin egen son när han kommer hem. Så han inte gråter utanför dörren. Ni andra grannar som inte gör något mot en sådan styrelse som ni ser kastar ut en oskyldig, SKÄMS.


Therese valde att flytta, hon står inte ut med förtal, trakasserier och påhopp, vi gör en anmälan med Therese advokat. Thereses mamma Elsy kan inte gå ut utan vittne pga. rädsla att Ternström ska hitta på flera lögner. Mamma Elsy har tidigare blivit polisanmäld av Ternström för hot, men ärendet lades ned.


Allt det här om klagande och förtal som inte är sant, vi kommer att lägga ut det här på facebook och Therese blogg, även pressen får ta del av Tärnström, Larsson och Åsbrinks trakasserier. Med underlag får alla inblandade göra en bedömning och rannsaka sitt samvete om det här är någonting man ställt sig bakom genom att vara tyst.


När vi gick i trappen med lista för att ta reda på vilka som blev störda av Therese så var de ingen som blev störd. Två hushåll som sa att de inte blev störda men att de ville inte skriva på för att de skulle få problem med styrelsen och att de tidigare blivit det när de sa att Therese inte stör dem, det har vi inspelat, även det ska komma ut.  När Ternstöm flyttade till ringvägen 43a var hon trevlig och frågade alltid hur Therese mår. Om hon hade tyckt att Therese störde borde hon ha pratat med Therese mamma och inte gå bakom ryggen och skriva till ordförande Anders Kollberg ett sådan fruktansvärt brev som inte stämmer. Kollberg använde det för ekonomisk vinning till denna bostadrätt. Therese blir vräkt för pengar inte för att hon stör, det kan vi bevisa om de som säger att Therese stör på natten ge oss tid och datum på när hon ska ha skrikigt, så kan vi lätt tar vi fram det på kameran för att bevisa att hon sover. Ternström borde givetvis pratat med Thereses mamma i första hand. Eller vill hon göra sig vän med Kollberg? Som vill ha lägenheten såld. Märkligt är att när vi knakade dörr för att ta reda på vem som blir störd, öppnade Ternstöms före detta man. Han uppgav trevligt att han inte längre bodde kvar, men att när han bodde där att han inte hört Therese och att hon inte stört honom, det finns inspelat.


Rykten började även cirkulera om att Thereses mamma skulle haft ett eget assistansföretag och därför drivit kampen om lägenheten vidare, för att inte förlora en ”arbetslokal”. Thereses mamma har aldrig haft eget företag, det har alltid varit ett assistansföretag som har skött Therese assistans. Therese lägenhet är hennes hem hennes trygghet som ni vräkt henne ifrån för pengar. Vi kan inte se det här utan att tycka det är även diskriminering mot handikappad.  Vilket också bör anmälas.


En granne i huset sa till en assistent att det var mamma Elsy som hittade på allt. Han menade på att de var hon som förtalde bostadsrättföreningen genom att säga att grannar blev störda. Assistenten sa att det fanns på papper och att han kunde få ta del av det, men han trodde inte på det utan var i tron om att det var mamman Elsy som hittade på allting. Vi förstår nu varför en del grannar inte hälsar när det är sånt skit snack från föreningen och några grannar men ingen frågar hur vida alla historier de får höra är sant och så blev Therese vräkt.


Mamma Elsy blev tvingad att anlita en advokat på egen bekostnad, för att kunna möta upp hsb jurister som hotade med att om vi inte får tyst på Therese så har hon förverkat sin rätt som hyres gäst. Hsb ville inte se bevisning på att allt är en lögn eller höra oss, det ända vi kunde göra var att anlita en advokat. Denna fruktansvärda påfrestning för mamma Elsy och de assistenter som tar hand om Therese har påverkat Therese att hon under de jobbigaste perioder blivit helt apatisk och bara velat sova, det ha varit helt omöjligt att stimulera henne genom träning så hon fick åka in på hjärnröntgen men de hittade inget  fel, det ända man kan tänka är att det var psykiskt. Jag som mamma till Therese inser att det här inte kan försätta, jag har gjort allt jag kan. När min dotter blir så negativt påverkad väljer jag mina strider och måste sätta Thereses hälsa före det som är rätt, det är inte rätt att bli vräkt på helt påhittade grunder och det hade aldrig fått laga kraft i hyresnämnden.


Bilagor1. att Therese ska ha stört från HSB. De datum de nämnt har vi kollat på inspelning och Therese sover, vilket vi kommer kontakta media när Therese kommit till ro i sitt nya hem, så får ni alla se det på tv.


Bilaga 2.Vräkningen tänk själv att få en vräkning på en häxjakt på helt påhittade grunder. Mamma Elsy har blivit tvingad att lägga sina besparingar på advokat för denna bostasrättföring uppmutrar ryktesspridning och förtal och vräker hyresgäster på de grunderna.


Bilaga 3. De skriver att de hör Thereses anfall viket är helt omöjligt, då de är helt tysta det kommer inte så mycket som ett ljud när hon får ett så kallat anfall. Tror nog ni alla har sätt Therese i gåstolen ute på gatan och då pratar hon högt, hon gör det när hon gör en del saker som håller henne vaken.  På natten sover hon .  Det svåra med Therese är att stimulera henne så hon är vaken, om vi inte håller igång henne så sover hon, så det är inga problem att få henne att sova hela natten. Det har även gjorts påståenden om att Therese tekniska hjälpmedel används på nätterna vilket går att styrka med videoinspelning att det inte används alls på natten, då det inte finns något behov av det. De tekniska hjälpmedel Therese har är så tysta att de helt omöjligt kan höras till någon annan boende.


Bilaga 4. Ternstöms brev till styrelsen. Som jag nändes ovan är det från hennes lägenhet det kommer dunkanden och flyttning av nåonting, vilket med finns inspelat. Det finns även inspelat på de datum som uppgetts en fest på gården som pågick fram till kl 01 med mycket liv som höga musik som hördes överallt, men det tycktes inte störa någon. Hela hennes brev är helt en ren lögn jag kan inte förstå hur någon kan göra på det sättet, när hon själv för så mycket oväsen och som sagt jag kan bevisa att Therese sover.


Bilaga 5. från Stockholmshem innan det blev bostadsrätt när Therese var hyresgäst tillsammans med alla sina grannar när det inte fanns någon ekonomisk vinning i att vräka henne. Ingen klagade alla grannar var trevliga och hälsade. Therese har bott här sedan december 1993, det är inte lätt att flytta på henne. Vi vet inte än hur hon kommer att reagera, men det här går inte längre.


Bilaga 6 lista på grannar som inte blir störda.


Grannar som vill kan komma med ett kommentar kan skriva på Therese blogg eller hennes E-post [email protected] Blogg theresekahnberg.blogg.se

 

 
 

RSS 2.0